![]() ![]() Brödsallad![]() Med krispiga brödbitar och bönor passar brödsallad på buffén eller som tillbehör. Du behöverSallad
Dressing
Gör så här:Börja med dressingen genom att helt enkelt blanda samman alla ingredienser. Ställ åt sidan. Sätt ugnen på 175 grader. Skär brödet i tjocka, cirka 2 centimeter tjocka skivor. Dela dem sedan i stora tärningar. Pressa vitlöksklyftan och blanda med olivolja och salt. Blanda samman med brödtärningarna och lägg i en smord ugnsfast form. Sätt in i ugnen och rosta i 15-20 minuter eller tills brödet fått fin färg och är krispigt. Passa noga och rör om ibland. Ställ att svalna. Hit kan salladen förberedas. Skölj salladen och skär grovt om det behövs. Blanda samman med dressingen och vänd ner brödbitarna. Servera genast. ![]() ![]() ![]()
|
|