![]() ![]() Champinjoncrêpes![]() Crêpes passar fint till påsk! En äggrätt och härlig fyllning av svampstuvning och spetsad med ädelost. Kan det bli bättre som buffémat? Du behöverPannkakor
Svampstuvning
Gör så här:Smöra en ugnsfast form. Vispa samman ingredienserna till pannkakssmeten och låt den stå och svälla cirka 15 minuter. Stek sedan tunna pannkakor i smör eller olja. Låt dem svalna något innan du fyller dem. Gör svampstuvningen såhär: Skiva svampen och smörfräs den tills den fått fin färg. Strö över mjölet och späd med grädde och crème fraiche. Låt stuvningen koka upp, späd med mjölken och låt sedan koka tills den tjocknat. Smula ner osten och låt den smälta under omrörning. Smaka av med salt och vitpeppar. Låt stuvningen svalna lite och lägg sedan en sked stuvning på vare pannkaka, rulla ihop och lägg den i formen med öppningen nedåt. Värm ugnen till 200 grader. Strö ost över crêpesen och gratinera i cirka 15 minuter i mitten av ugnen tills de har fin färg. Servera varma. ![]() ![]() ![]()
|
|