![]() ![]() Tomatcrêpes![]() Goda crêpes passar alltid på påskbuffén. Här med en tomatfyllning som passar fint med många av påskens smaker. Du behöverReceptet är för 4 personer. Pannkakor
Fyllning
Gör så här:
Gör pannkakorna så här: Smöra en ugnsfast form. Täck botten med ett tunt lager tomatfyllning. Lägg lite av fyllningen på varje pannkaka, strö lite ost över, vik in kanterna och rulla till ett litet paket. Lägg med skarven neråt i formen. Strö resten av osten över de hoprullade crêpesen. Sätt in i ugnen på 200 grader i ungefär 15 minuter tills osten fått fin färg. Tips! Gör crêpesen klara i förväg, täck med plast och förvara i kyl fram till de ska servera och grädda dem då. De går också bra att frysa, se bara till att påsen är riktigt tät. ![]() ![]() ![]()
|
|