TomatcrêpesGoda crêpes passar alltid på påskbuffén. Här med en tomatfyllning som passar fint med många av påskens smaker. Du behöverReceptet är för 4 personer. Pannkakor
Fyllning
Gör så här:
Gör pannkakorna så här: Smöra en ugnsfast form. Täck botten med ett tunt lager tomatfyllning. Lägg lite av fyllningen på varje pannkaka, strö lite ost över, vik in kanterna och rulla till ett litet paket. Lägg med skarven neråt i formen. Strö resten av osten över de hoprullade crêpesen. Sätt in i ugnen på 200 grader i ungefär 15 minuter tills osten fått fin färg. Tips! Gör crêpesen klara i förväg, täck med plast och förvara i kyl fram till de ska servera och grädda dem då. De går också bra att frysa, se bara till att påsen är riktigt tät. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SalladstiderLätt start på åretEfter jul och nyår med all mäktig mat känns det helt rätt att börja året med en sallad! SconesMajssconesNär solen tittar fram känns det helt rätt med solgula scones! Baka goda majsscones och njut dem nybakta. Mat för småHemlagad mat åt alla barn!
Riktigt bra mat är viktig tidigt i livet. Förutom att det är enkelt att laga själv sparar hemlagat också pengar. Vi ger dig råd och inspiration så du kan komma igång! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|